Hva koster en nettside?

Vi setter alle pris på en god nettside…

Pris nettside.

Alt du trenger, kan være ganske mye..hos oss får du alt i ett

En nettside koster så mangt.

Mange koster må til, men vi har en løsning…

Vår forretningside er å tilby alt på ett sted, slik at du har en kontaktperson, og en faktura å forholde deg til.

Dette gjør at vi kan skreddersy en pakke som passer perfekt for deg.

Leser du videre vil vi gå igjennom elementene som er med på å legge grunnlaget for et pristilbud til deg.

Vår prisfilosofi.

Vår erfaring viser at det ofte er svært mange aktører inne i bildet, når du jobber med nettsider. Vårt mål er en faktura til deg, fra ett sted. Resten ordner vi.

Det første du trenger er et sted å lagre nettsidene. Det omtales ofte som webhotell. De fleste kan starte opp med den minste løsningen og tilpasse etterhvert.

Vår erfaring med webhotell strekker seg over 20 år, derfor vet vi hvilke løsninger som er best for deg, slik at du slipper å bestille opp tjenester som viser seg å være feil. Prisene ligger mellom få hundrelapper til et par tusenlapper pr måned.

I tillegg til et sted å lagre nettsiden på, trenger du også et domenenavn. Det kan vi registrere og administrere dette for deg. På den måten slipper du å tenke på DNS-innstillinger eller å koble domenet til webhotellet. Vi kan også bistå med gode råd for riktig navn, og vi passer på både passord og eierskapet.

Du trenger programvare og lisenser. En backend for en hjemmeside kalles ofte for en CMS – Content Management System. Dette er i utgangspunktet ofte gratis – og her skjer den største feilen hos de fleste. Gratisversonene er ofte ikke sikre, og mange laster ned tillegg som er uprøvde, ustabile og usikre. Vi tar sikkerhet på nett på alvor.

Spesielle funksjoner krever også ofte profesjonelle lisenser. Det kan fort bli 4-6 forskjellige aktører man skal betale noe til.

Du trenger en webutvikler som programmerer nettsiden. I tillegg trenger du trolig også prosjektleder, tekstforfatter, fotograf.

Når alt det er på plass, så må du markedsføre den nye websiden din. Og en vesentlig del av markedsføringen er søkemotoroptimalisering, som man burde tenkt på helt fra starten. Men sånt vet vi.

Alt henger sammen.

Det er alltid kjedelig å finne ut at årsaken til at googleannonsene ikke fungerer, ligger i kildekoden eller på en for dårlig server. En god nettside betaler mindre for en lik annonse enn en dårlig nettside. Så det du «sparer» i starten, kan du måtte betale for på slutten. Når det er 3-4 forskjellige selskaper og aktører i bildet, så er det lett å skylde på andre – vi tar ansvar for ALT.
 
 

Fleksibel tid og timepris.

Litt avhengig av webhotell og oppsett, så kommer prisen på ca 1000-1500 pr måned og oppover. Ferdig oppsatt med domener, CMS og alt du trenger installert. Spør oss, så får du et konkret pristilbud. Dette er grunnprisen for en sikker og godt ivaretatt løsning, driftet av folk som ser helheten.
 
Timepris etter behov
Produksjonstiden av nettsiden kan ta alt ifra 10-20 timer til 100-200 timer eller mer. Dette er helt avhengig av kompleksiteten du ønsker. Hos oss kan du avtale x antall timer pr måned, og justere opp eller ned ved behov. Når nettsiden er oppe å går, kan timeforbruket være alt i fra 2-3 timer pr måned for vedlikehold. Likevel trenger du av og til en ny funksjon eller produsert en kampanje. I stedet for å ansette noen hvor du har et fleksibelt behov – kan du bruke en aktiv nettpartner.
 
Timeprisene våre er 1500,- time, men kan rabatteres om oppdraget har et fast volum av timer pr måned.
 
Dette gir deg stor fleksibilitet – og uansett hva du trenger av funksjoner, tjenester og markedsføring – så får du en faktura fra oss.
 
Det kan ikke bli enklere…
 
Vi vet at en nettside kan koste både tid og frustrasjon. Mange oppdager at den digitale verden er mer kompleks enn hva man så for seg – med oss ved din side, så får du tilgang til etablert og ettertraktet kompetanse – som jobber for at du skal ha en best mulig nettside.