Hva koster en nettside?

Vi setter alle pris på en god nettside…

Pris nettside...

Alt du trenger, kan være ganske mye..hos oss får du alt i ett

Normalt må man forholde seg til svært mange aktører når man skal ha, eie og drifte en nettside. Alt det der, tar vi oss av. 

En nettside koster så mangt.

Mange koster må til, men vi har en løsning…

Vår forretningside er å tilby alt på ett sted, slik at du har en kontaktperson, og en faktura å forholde deg til.

Dette gjør at vi kan skreddersy en pakke som passer perfekt for deg.

Hos oss kjøper du en gitt tidslott, og den bruker vi på best mulig måte, basert på dine mål. 

En pris, alt inkludert.

Alt du trenger, kan være ganske mye..hos oss får du alt i ett

Alt på en eneste faktura
Du får bare 1 faktura fra 1 leverandør på ALT.

Våre priser.

Kan det bli enklere? 

 

Fastpris pr måned, alt inkludert! 

Grafisk produksjon av annonsemateriell kommer utenom, da behovet varierer veldig og består av en kompetanse utenfor vårt tilbud pr i dag

Vår prisfilosofi - Fullstendig forklart.

Hvorfor ønsker vi å være en totalleverandør av alt nettsiderelatert?

Mange kokker, mye søl – Det stemmer svært godt i den digitale verden. 

Vår erfaring viser at det ofte er svært mange aktører inne i bildet, når du jobber med nettsider. Det skaper begrensninger og forsinkelser. 

Vårt mål er en faktura til deg, fra ett sted. Det er alt du skal tenke på, resten ordner vi.

Vi ønsker å ha kontroll på alt – det er DA vi kan være supereffektive.

Normalt må et byrå eller en utvikler vente på andre, som må installere en kode, eller andre som skal administrere Google Analytics. eller hva det måtte være. 

Når vi har full kontroll, så bare gjør vi. Null ventetid. Det er best – for deg. 

En faktura, God sikkerhet, Oppdatert programvare.

Har du noen gang lett etter fakturakopi for en eller annen interntett-tjenste – uten å vite hvem den er fra, hva den gjør – og bare betalt den i frykt for at noe skal slutte å virke?  

En nettside kan ha så mye som 20-30 aktører/tillegg hvor flere kan koste noe, gjerne en liten sum pr år. 

Det vi opplever er at kunder velger feil tillegg, glemmer å holde ting oppdatert – og noen installerer rett og slett skadelig programvare. 

Våre utviklere har utviklet mange nettsider, vet hva som fungerer og vi bruker bare profesjonelle løsninger. 

Og det beste av alt – vi er de som må lete etter kvitteringer og fakturagrunnlag. Du får verdens lykkeligste regnskapsfører og kun 1 billag fra oss. 

Du trenger så mye - vi har alt.

Det første du trenger er et sted å lagre nettsidene. Det omtales ofte som webhotell. Vi setter opp den løsningen som passer best for deg – det er alt du trenger å tenke på. Bekymret for ytelse? Det er vi også, så vi sørger for at du får skikkelige saker.

Vår erfaring med webhotell strekker seg over 20 år, derfor vet vi hvilke løsninger som er best, slik at du slipper å bestille opp tjenester som viser seg å være feil.

Vi har egne serveravtaler, men flytter deg gjerne på andre webhotell, om du personlig foretrekker noen – men det er vi som blir kunden – du trenger kun å være kunde hos oss. Vi sier nei, om vi mener løsningen er for dårlig. 

I tillegg til et sted å lagre nettsiden på, trenger du også et domenenavn. Det kan vi registrere og administrere dette for deg. På den måten slipper du å tenke på DNS-innstillinger eller å koble domenet til webhotellet. Vi kan også bistå med gode råd for riktig navn, og vi passer på både passord, fornyelser og sikrer ditt eierskap.

Du trenger programvare og lisenser. En backend for en hjemmeside kalles ofte for en CMS – Content Management System. Dette er i utgangspunktet ofte gratis – og her skjer den største feilen hos de fleste. Gratisversjonene er ofte ikke sikre, og mange laster ned tillegg som er uprøvde, ustabile og usikre. Vi tar sikkerhet på nett på alvor.

Spesielle funksjoner krever også ofte profesjonelle lisenser. Det kan fort bli 4-10 forskjellige aktører man skal betale noe til. Vi vet hva som fungerer best – og velger det. 

Du trenger en webutvikler som programmerer og vedlikeholder nettsiden. I tillegg trenger du trolig også prosjektleder, tekstforfatter, fotograf og webdesigner.

Når alt det er på plass, så må du markedsføre den nye websiden din. Og en vesentlig del av markedsføringen er søkemotoroptimalisering, som man burde tenkt på helt fra starten. Men sånt vet vi – og dette er det vi kan.

Alt henger sammen i dag.

Søkemotoreksperten som skal gjøre din nettside synlig er mest nyttig helt i starten – før du lager nettsiden. Derfor er en stor del av jobben til SEO-folket radbrekking og omorganisering av tidligere arbeid. 

Skal du annonsere på google? En god nettside gjør at annonseprisen blir noe rimeligere. 

Nettsider må være raske nok. Det avgjøres av bildebruk, server og kvaliteten på kildekode og innstillinger. Vi har sett dårlige nettsider få mye tilgivelse på alt for dyre servere og motsatt. 

Er nettsiden dårlig, så blir den også mindre synlig i søkemotorene. Til og med domenenavnet du velger har betydning. Tilfeldighetene er få om man vil lykkes. 

Vi ser sammenhengen og kan sammenhengen. 

Tid og timepris.

Vi har beregnet en pris basert på antall kunder vi ønsker at 1 ansatt skal kunne betjene på en god måte. Samt for å ha tid til å vedlikeholde kompetanse og følge opp kundene. Timeprisen er dermed et sted rundt 1400,- og ditt budsjett tilsvarer at du trenger webmasterkompetanse tilsvarende ca 150 timer i året. (+/- 25-50 timer kan avtales) – Men målgruppen vår har et behov rundt denne summen. 

Alle kostnader relatert til drift, ansatte, lisenser, servere og domener er bakt inn i prisene. 

Leveringstid ny nettside 

Ikke tenk på hvor lang tid det tar å lage en nettside. Vi lager den så fort vi kan og steg for steg, basert på det viktigste først. 

Men så vet vi alt om hvordan vi skal optimalisere for rask levering, og heller utvide gradvis underveis. Derfor mener vi at en fast sats med timer pr måned er en forutsigbar og bra avtale. 

Om vi trenger timer raskt for å få noe ferdig, kan vi gruppere det i ett prosjekt, og heller bruke færre timer senere i året/perioden. Så på en måte kan det bli nettside på avbetaling også. 

 

Hva om vi ønsker å bruke mer tid?

Det er ingen problemer. Vi har delt opp tiden i faste potter, for å kunne beregne hvor mange kunder 1 ansatt kan ha, for å betjene alle kundene på en god måte. 

Om det er snakk om mer tid i en kortere periode, for å få mer fart – så kan det ordnes også – timene kan brukes fleksibelt igjennom året.

Avtalelengde, reisekostnader og bindingstid.

Nå øker vi skriftstørrelsen. Vi har ingen bindingstid, men jakter på langsiktige avtaler. 

Reisekostnader og opphold for fysiske møter dekkes av oppdragsgiver. 

Brukte timer må betales, og vil faktureres ut, maks kr 15.000 pr måned. 

Kunder som satser.

Nettsider er i dag levende prosjekter. Google verdsetter kvalitet og godt innhold som vedliekholdes og forbedres. Programvare utraderes raskere og kundene skifter fort beite.  Derfor ønsker vi kunder som deg, som ser den samme verdien i en god nettside som oss. 

Vi ønsker derimot å gjøre det enkelt for deg – det skiller oss fra alle andre. 

På grunn av vår forretningsmodell, så er det begrenset hvor mange kunder vi skal betjene.

Markedsbudsjett.

Det eneste som kommer utenom våre kostnader er et markedsbudsjett.

Det beste du kan gjøre er si en sum og la oss bestemme hvor summen skal brukes. Du får fortsatt kun 1 faktura fra oss. 

Vi håndterer all administrasjon. 

Av og til selger et budskap bedre på facebook enn LinkedIn eller motsatt. Noe bør man bruke på Google annonser. 

Vi får best resultat om du sier «her er mitt budsjett» og så overlater resten til oss. 

MEN du kan selvsagt bestemme, ned til den minste detalj. Vi kan få ferdige bilder og tekster, med tidspunkt og alt beskrevet. Det er opp til deg. 

Eller du kan si x tusen på facebook og y tusen på LinkedIn. 

Det kan være at du finner ut at du vil kjøre en høstkampanje – da trenger du ikke lete etter et byrå – si summen, dato og vi kan fikse resten. 

Vårt mål er å være som den ene ansatte som kan alt det derre internettgreiene. Slik at du kan tenke på andre ting. Og du trenger ikke invitere oss på julebord.