Aktivnett

Din kompetansepartner på alt relatert til nettsider.

One Stop Shop for alt du trenger å vite om dine nettsider.

I en karriere som startet i 1997, har vi opplevd svært mange bedrifter som virkelig trenger kompetansen vi tilbyr. Men mange er kanskje ikke klar over behovet.

Har du noen gang mistet passordet til et domene? Eller vet du hvor domenet er lagret? Får du fakturer fra svært mange forskjellige «nett-aktører»? Da er du i vår målgruppe.

Som webutvikler og digital rådgiver møter man ofte kunder som ikke vet hvem som har lagret nettsiden, eller hvem som kan legge inn en kodesnutt. De har ikke tilgang. Det er bedrifter som trenger ny nettside som ikke vet hva de skal ha, eller hvor de skal starte. – Og det finnes byrå som selger rimelige løsninger dyrt.

Vet du forskjell på to «like tilbud» – hvor det ene er på 135.000? Og det andre er på 45.000? Det er ikke opplagt at den dyreste er best, og det er ikke alltid den rimeligste er billigst.

 

Du lager en nettside A:

I løpet av 3 måneder har du fått besøkstallene opp til 4000 pr måned.
Av disse kjøper 2,3 % en snittordre på 3800,- med en fortjeneste på 42 %.

Nettside A selger for 349.600,- pr måned med en fortjeneste på 146.832,-

Du lager en nettside B:

I løpet av 3 måneder har du fått besøkstallene opp til 2500 pr måned.
Av disse kjøper 1,2 % en snittordre på 3800,- med en fortjeneste på 42 %.

Nettside B selger for 114.000,- pr måned med en fortjeneste på 47.880,-

Du «sparte» 90.000 ved å kjøpe nettside B, men taper ca 100.000 pr måned… Og mange er ikke engang klar over at de taper 100.000 pr måned.

Følgeproblemer:

Du kjøper 10.000 klikk til 5 kroner pr klikk. Nettside A gir en gevinst på 317.080 – Nettside B gir en gevinst på 141.520. Mange vil være fornøyd med den siste. – Og markedsføreren er superhappy med at du på tross av «dårlige resultater» – ble superfornøyd.

 

Vi har kompetansen til å forstå hva som påvirker effektene av en nettside og resultatet av digitale kampanjer.

 

Vår forretningside

Vi tilbyr vår totalkompetanse fra A til Å. Tjenesten heter «Webmaster». Vi skreddersyr webhotell, administrerer tilganger og sikrer at alt er oppdatert og trygt. I tillegg kan vi både utføre vedlikehold, utvikling og digitale kampanjer. Men vi jobber gjerne med byrå – som din fagkompetanse.

90 % av norske bedrifter er færre enn 10 ansatte. Nesten samtlige norske bedrifter har en nettside.

Vi mener at alle som ønsker noe med nettsiden trenger en webmasterkompetanse – men vi tror ikke at så mange trenger kompetansen i fulltid. Derfor kan en webmaster betjene 3-7 kunder og likevel ha tid til å oppretholde og fornye en kompetanse som er i stadig utvikling. Maks stillingprosent som vi tilbyr er ca 40% da det vil holde for svært mange.

Vi samler et sett med skybaserte leverandører for «webservere» og optimaliserer vår kompetanse. Slik at du får et tilpasset webhotell til ditt formål.

En partner – en faktura.

Vi kjøper pro-lisenser. Vi bruker så få som mulig av gratistjenester. Dette gjelder spesielt WordPress, hvor vi har lisenser på det meste som behøves for en god og sikker nettside. (Nettbutikker kan medføre egne ekstra kostnader)

Vi har gått mer i dybden her, om hjemmesider til bedrifter

Portrett Frode Heimen - Webmaster
Frode Heimen, utdannet Webmaster i 1999, drevet med webutvikling siden 1997. Jobbet med større og mindre prosjekter.

Aktivnett er en startup – inntil videre drevet av Internettselskapet Veto.no Heimen – Org nr 971 049 669 – Vi er nå ute og tester markedet for å se om også du ser behovet for tjenestene.

20 + års erfaring, utdannet webmaster.

Erfaring med WordPress «omtrent siden de ble oppfunnet». 

Lang erfaring med søkemotoroptimalisering

Flere Google sertifisering (markedsføring)

Bred forretningsforståelse

Stort faglig nettverk.

Frode på LinkedIn