Aktivnett

Din kompetansepartner på alt relatert til nettsider.

One Stop Shop for alt relatert til din nettside.

Om du ikke vet hvor domenet ditt er lagret, eller hvem som har/hadde passordet til nettsiden, så er du i vår målgruppe.
 
Vår misjon er å sikre at din nettside blir stadig bedre og mer synlig ved hjelpe av en helhetlig totaltkompetanse. Du trenger ingen andre enn oss…
 

 

Alle nettsidegreiene på ett sted.

Når digitale annonser ikke virker, kan årsaken ligge i kildekoden på nettsiden, eller på serveren – vi kan ikke skylde på andre, vi tar eierskap til ALT.

Vår forretningside.

Vi tilbyr vår totalkompetanse fra A til Å. Tjenesten heter «Webmaster». Vi skreddersyr webhotell, administrerer tilganger og sikrer at alt er oppdatert og trygt. I tillegg kan vi både utføre vedlikehold, utvikling og digitale kampanjer.

90 % av norske bedrifter er færre enn 10 ansatte. Nesten samtlige norske bedrifter har en nettside. Alle burde ha en.

Vi mener at alle som ønsker noe med nettsiden trenger en webmasterkompetanse – men vi tror ikke at så mange trenger kompetansen i fulltid. Derfor kan en webmaster betjene 3-7 kunder og likevel ha tid til å oppretholde og fornye sin kompetanse, som er i stadig utvikling.

Du trenger ikke tenke på å ansette en kompetanse du ikke vet noe om, det sikrer vi.

Vi har samlet og brukt de mest fleksible løsningene som finnes og optimaliserer vår kompetanse. Slik at du får et tilpasset webhotell til ditt formål.

 

En partner – en faktura

Har du kredittkortet spredd rundt på nettsider du vet ingenting om, eller får du bilag til regnskapet fra selskaper du ikke kjenner til? Vel den jobben tar vi, og du får en enkelt faktura fra oss for ALT. Digital markedsføring? Webserver, domener, plugins, lisenser…Alt i Ett

Trygghet fremfor alt.

Din nettside er verdifull. Over mange år har vi opplevd at mange norske bedrifter slurver med sikkerhet på nett. For våre kunder vil sikkerhet være obligatorisk. Våre servere er også kun reservert for norske bedriftskunder – alle drives av oss, og alle administreres av oss.

Aktivnett.no

Aktivnett driftes av Webmaster Heimen – Orgnr: 971 049 669 – Etablert i 1995.

Kontaktperson: Frode Heimen – Tlf 91 90 59 78